Welkom bij hout voor jong en oud. 

Wie ben ik:

Ik ben Daphne, getrouwd en moeder van twee kinderen (Dochter 2009 en Zoon 2019). Toen mijn dochter nog een klein meisje was, werd ik onwijs blij van houten speelgoed. Waarom? Het ziet er mooi uit, maar het is daarnaast ook duurzaam, beter voor het milieu en het is tijdloos.

 

Sinds mijn dochter een grote dame is, vinden wij het heerlijk om samen onze accessoires in huis zo nu en dan te veranderen. Omdat ik zag dat wij hier beide blij van werden, werd het idee om deze leuke producten zelf te gaan verkopen geboren. Maar niet alleen dit idee werd geboren, ook mijn zoontje werd geboren. En weer trok ik qua speelgoed voor onze kleine man naar het houten speelgoed. Hier moest ik toch iets mee? Hoe langer ik over een webshop nadacht, hoe enthousiaster dat ik werd. Hoe leuk is het om dat enthousiasme over te brengen? De knoop werd doorgehakt, en zie hier.. Hout voor jong en oud is online. Vanaf nu shop je bij ons houten speelgoed en houten woonaccessoires. Heb je vragen of mis je iets, laat het maar weten.

 

Wil je als eerste weten als er nieuws is, nieuwe dingen aankomen, er kortingen zijn enz..Volg ons dan ook op Facebook: www.facebook.com/houtvoorjongenoudgifts en instagram: www.instagram.com/hout_voor_jong_en_oud

Liefs Daphne